CÉGTÖRTÉNET

Cégalapítás: 2008.12.08.

Cégalapító: Ládonyi Ákos

A tervező iroda egy kertvárosi panelház bérelt lakásában kezdte meg munkáját és fogadta az ügyfeleket. Létszámunk két fő volt. A 2008-as válság bekövetkeztével a pécsi Európai Kulturális Főváros (EKF) projektek miatt nem volt érezhető hanyatlás, mi ekkor növekedtünk. Két projektben is végig terveztük a teljes folyamatot vázlattervtől megvalósulási tervig.

2010. év végére az EKF lufi kipukkadt, a megbízás állomány csökkenését egyszemélyes cégként tudta átvészelni a vállalkozás.

2012-től ismét folyamatosan növekedett a tervezések mennyisége, ismét két fős tervező irodává váltunk. Majd 2015-ben három fősre bővültünk.

A tervezési munkáink egyre nagyobbak lettek és generáltervezésben egyre összetettebb projektek folyamatait koordináltuk sikeresen szaktervezőinkkel.

A 2016. évi pécsi Területi Opertív Program (TOP)-os tervezési munkáink gyümölcse saját iroda megvásárlása és felújítása lett, melybe 2017. március 2-án költöztünk be.

A baranyai TOP-os munkák teljesítéséhez irodánk létszáma 4 főre emelkedett. Komoly leterheltséggel sikerült csak a mérnökhiánnyal küzdő irodánkkal teljesíteni az elvállalt feladatokat, mely több volt az igényeinknél, de így is kevesebb a megrendelők elvárásánál.

Az idei év hozta meg a várt változást, tervezővel bővítettük létszámunkat, akit sikerült hamar beilleszteni csapatunkba.

Hiszek benne, hogy egy csapat teljesítményét a csapattagok együttes ereje és kitartása határozza meg, azzal hogy elfogadják és támogatják egymást, kiegészítve a másik feladatát, hogy a végeredmény közös alkotás és siker lehessen, amiből mindenki kivette a részét.

„Akár azt hiszed, képes vagy rá, akár azt, hogy nem, igazad lesz.” – Henry Ford